Mandag - Onsdag: 17.00 - 21.00

Torsdag: 11.00 - 21.00

Fredag - lørdag: 11.00 - 23.00

Søndag: 17.00 - 21.00

Om os

“Det er vigtigt for Casa Argentina, at gæsterne oplever den ægte Argentinske stemning og få den berømte smag af det ægte argentinske oksekød, direkte fra den verdens kendte Pampas. Den Argentinske gæstfrihed har alle dage været en af vores vigtigste dyder. Som gæst på Casa Argentina skal man føle sig hjemme, man skal have muligheden for at trække sig tilbage fra hverdagens stress og nyde stemningen i vores lille argentinske oase

Vi har plads til 60 personer, og når vejret arter sig, er det vidunderligt, at nyde maden på vores terrasse, der er placeret midt i hjertet af Vejle Midtpunkt. Vi skaber rammerne om en romantisk aften såvel som større arrangementer som barnedåb, konfirmation, bryllup og andre store begivenheder

Vi ønsker, at alle kunder som kommer her på Casa Argentina, får en behagelig oplevelse, som når de er blandt venner. Sammen med en kulinarisk oplevelse, både hvad mad og drikke angår. Grib chancen og prøv specialiteter fra lande som ligger på den anden side af kloden. Vores menu garanterer en oplevelse for gane, krop og sjæl.

Vi har af en simpel grund valgt kun at bruge økologiske råvarer, vi ser nemlig ingen grund til at lægge hele hjertet i, hvis det ikke gøre med de bedste råvarer. Vi har fundet et eksklusivt udvalg af Latin Amerikanske bønner, som vi selv blander sammen og brygger på denne specielle Latinske måde, til hvad der er byens måske bedste kaffe.

Vi vil forsøge at skabe en så god en oplevelse, for dig og dine, som muligt. Så når du forlader os, er det mere end tilfreds og en illusion om at vende tilbage og gentage den oplevelse af kammeratskab og hjertevarme, som vi afsætter hver dag af for at kunne yde over for dig og dine.

Vores mål er at servere en høj kvalitet til en pris hvor alle kan være med. Vi har, helt i den Argentinske ånd, skabt et sted hvor alle føler sig velkommen og får serveret et godt måltid af en bedre kvalitet end hvad man efterhånden er blevet vant med. Men ikke kun vores mad er af en høj kvalitet, men også vores vine. Vi er glade og stolte over at kunne tilbyde jer nogle af Argentinas bedste vine, både på glas og i flaske. Så har du bare have træng til et rigtigt godt glas vin i hyggelige omgivelser, så kan vi også tilbyde det og skulle sulten alligevel melde sig, kan vi også tilbyde en lille snack til vinen.

Men den stopper ikke her! Øl er noget som vi specialiserer os i, både lokale danske øl, samt øl fra mange lande. Vi mener at man også kan nyde et godt glas øl til en dejlig steak.”

Casa Argentina