Mandag - Onsdag: 17.00 - 21.00

Torsdag: 11.00 - 21.00

Fredag - lørdag: 11.00 - 23.00

Søndag: 17.00 - 21.00

Drikkevarer

Øl og Vand

Fuglsang En Lokal Øl Fra Haderslev
Lille fadøl
kr. 40,-
Stor fadøl
kr. 55,-
Special Øl
Fuglsang Hvede 0,7 L
kr. 65,-
Fuglsang IPA 0,7 L
kr. 65,-
Fuglsang Porter 0,7 L
kr. 65,-
Vi har et bredt udvalg af special øl fra Jelling Bryggeri også
Bryg no 1 GORM 0,7 L
kr. 75,-
GORM DARK 0,7 L
kr. 75,-
Dronning THYRS’s 0,7 L
kr. 75,-
Kong HARALD’s Classic 0,7 L
kr. 75,-
Kong HARALD’s Pils 0,7 L
kr. 75,-
HØSTBRYG
kr. 75,-
Jelling STOUT 0,7 L
kr. 75,-
Sodavand
Cola / Cola Zero / Appelsinvand / Sport / Hindbær / Danskvand m/u citrus
Lille
kr. 30,-
Stor
kr. 45,-
Økologisk Appelsin Juice/Æblemost
kr. 35,-
1,5L Hjemmelavet Kildev
kr. 25,-

Vinkort og Aperitif

ARGENTINSK APPERITIFF Frisk og Svagt Perlende med en Sprød og Charmerende smag af Eksotiske Frugter, som Ananas, Mango og Citrus. Efterlader et Friskt og Let Indtryk i Munden. New Age Vino Fino Blanco San Rafael, Mendoza, Valentin Bianchi. Gennem de sidste 10 år er Valentin Bianchi blevet betragtet som en af Argentinas bedste Vinproducenter. En stilfærdig Udvikling i den rigtige retning, under fuld kontrol. Den Perfekte Apperitiff Til Den Perfekte Middag Her Hos Os På
kr. 50,- pr glas
Husets Rødvin (Argentina)
Pr. Glas 55,-
Pr. Flaske 249,-
Postales Del Fin Del Mundo 2015 Malbec – Vinen med verdens smukkeste navn. ”Postkort fra verdens ende” betyder det. Bodega del Fin del Mundo betyder “vingården ved verdens ende”. Vingården ligger i Neuquen-distriktet i Patagonien, et uvejsomt landskab i det sydlige Argentina. Argentina er det land i verden, som besidder det største, uudnyttede potentiale for kvalitetsvin, og Fin Del Mundo-vinene illustrerer tydeligt, at et nyt vineventyr er startet ved verdens ende. Postales Malbec er en meget mørk vin med en bouquet af røde frugter, modne blommer og noter af vanille og tobak. Smagen er intens, varm og blød og rig på fuldmoden frugtHusets Hvidvin (Argentina)
Postales Del Fin Del Mundo, Pinot Noir – I en blindsmagning i Penge & Privatøkonomi blev denne vin i årgang 2004 smagevinder i konkurrence med berømte Pinot Noir vine og af flere paneldeltagere vurderet til at være en Bourgogne. Postales Del Fin Del Mundo, Pinot Noir er utvivlsomt Danmarks bedste Pinot Noir til prisen. Duften byder på druens klassiske, elegante hindbærtoner, og smagen er middelfyldig med masser af lækkert afrundet bærfrugt.
Husets Hvidvin (Argentina)
Pr. Glas 55,-
Pr. Flaske 249,-
Los Haroldos Chacabuco – Chardonnay – Anvendelsen af druer fra forskellige jorde, klimaer og regioner i Mendoza området giver sammen med de strenge vintre, varme og tørre somre, kølige nætter, frugtbare jorde og overrisling med smeltevandet fra Andesbjergene tilsammen mulighed for at opnå en fantastisk kvalitet i vinen, både i unge vine og lagrede vine.Vingården, som er den 4. største i landet, har en kapacitet på 35 millioner liter vin pr. år, og fra februar til april forarbejdes omkring 40 millioner kilo druer. Los Haroldos Chacabuco Chardonnay har en smuk gylden farve med strålende grønlige nuancer. Aromaen er fyldig og vedholdende med strejf af tropiske frugter. Smagen er delikat, cremet og kompleks.
Husets Rosé (Chile)
Pr. Glas 55,-
Pr. Flaske 249,-
Carta Vieja – Merlot Rosé Vina Carta Vieja blev grundlagt i 1825 af Del Pedregal familien i Maule-dalen i Chile. Det er i dag 7. generation af samme familie, der tager sig af alt lige fra vinmarkerne, træfadene, tapningen og vinproduktionen. Carta Vieja anvender kun druer fra egne marker, hvilket er en sjældenhed i Chile. Chiles unikke geografi medfører et perfekt klima for druedyrkning. Landet strækker sig over 4.500 km i længden og ligger mellem Stillehavet og Andesbjergene. I gennemsnit er landet kun 160 km bredt. Vinen dyrkes ca. 6-700 m over havets overflade. Vinstokkene er godt beskyttede af Andesbjergene og nyder godt af den varme sol om dagen og om natten den kølige havbrise fra Stillehavet. Vinens farve er funklende hindbærrød. Den frugtagtige aroma er stor og intens, med noter af hindbær, kirsebær og rosenblade. Smagen er saftig og velafbalanceret med tropiske frugter blandet med bløde citrusnoter, der efterfølges af en ren, frisk og vedvarende finish.
4 Stjerner
Argentina
Pr. Flaske 498,-
Mendel Lunta 2011 – Malbec – “Casa argentina anbefaler” Til denne vin er udvalgt druer med frugt, men med lidt mindre struktur og power end i de andre Mendelvine, men stadig med samme perfektionisme og omhu. Vinen har en flot mørkerød farve, en fin bouquet af moden frugt med strejf af hindbær, blomme, solbær og lidt vanille fra fadlagringen, vinen er fyldig med masser af moden frugt, friskhed og intensitet og en god, lang eftersmagMendel – Meget gamle vinstokke i svimlende højder. Mendel er en af Mendoza´s mindste producenter. Den charmerende lille vingård, er beliggende i Lujan de Cuyo i Mendoza, hvor man råder over nogle af områdets bedste vinmarker, tilplantet med 80 år gamle Malbec vinstokke. Disse gamle vinmarker ligger i op til 1100 meter over havets overflade. En af Argentinas allerbedste winemakers. Fra starten var topkvalitet sigtet: Sielecki familien, som ejer Mendel, allierede sig med winemaker Roberto de la Mota, som i dag er partner i Mendel. Roberto er en af Argentinas allerbedste winemakers og har tidligere været winemaker på Cheval des Andes, og hans evne til at frembringe det bedste i Malbec-druen ses tydeligt i elegancen og kompleksiteten i Mendel´s vine, som er helt enestående i Mendoza. Mendel er opkaldt efter Mendel Sielecki, fader til den nuværende ejer Annabelle Sielicki. Mineralitet og kompleksitet.Mendels kendetegn er en fantastisk og sjældent set mineralitet og kompleksitet i de fortrinsvis Malbec dominerede vine. De ældste Malbec vinstokke blev plantet så langt tilbage som i 1928, men man råder også over meget gamle vinmarker med Cabernet Sauvignon. Mendel producerer 4 forskellige vine: Entrylevet vinene Lunta, Mendel Malbec, Mendel Unus (en blanding af Malbec og Cabernet Sauvigon), samt topvinen Finca Remota, som er det nyeste skud på stammen. Hyldest fra Robert Parker, Jancis Robinson. Mendel er en lille juvel, som ikke er kendt af alle, men nogle af verdens mest berømte skribenter har naturligvis opdaget vinene: Robert M. Parker’s The Wine Advocate skriver om Mendel: “The Best of the Best — for Roberto de la Mota’s brilliant talent and spirit” Jancis Robinson skriver i september 2010. “Malbec doesn’t get much better than this.” Mendel Lunta er vingårdens vin lavet på en vinmark med vinstokker fra 1928.
5 Stjerner
Argentina
Pr. Flaske 598,-
El Enemigo Cabernet Franc 2013 – ”Fjenden” som El enemigo betyder er en Intens Cabernet Franc fra højtbeliggende vinmarker i Lújan de Cuyo i Mendozas berømte vinområde, over 1000 m over havets overflade. Vinen lagrer 14 måneder på franske egetræsfade, heraf 70% nye. Vinificeringen minder også her om den teknik som man bruger på de berømte franske Cru Classévine fra Bordeaux. Vinen har en intens mørk farve, næsten lilla i kanterne, en stor bouquet af modne, sorte bær og en perfekt balance, en kompleks smag med elegance som slutter blødt og frugtrigt.
5 Stjerner
Argentina
Pr. glas 105,-
Pr. Flaske 598,-
El Enemigo Cabernet Franc 2013 – ”Fjenden” som El enemigo betyder er en Intens Cabernet Franc fra højtbeliggende vinmarker i Lújan de Cuyo i Mendozas berømte vinområde, over 1000 m over havets overflade. Vinen lagrer 14 måneder på franske egetræsfade, heraf 70% nye. Vinificeringen minder også her om den teknik som man bruger på de berømte franske Cru Classévine fra Bordeaux. Vinen har en intens mørk farve, næsten lilla i kanterne, en stor bouquet af modne, sorte bær og en perfekt balance, en kompleks smag med elegance som slutter blødt og frugtrigt.
5 Stjerner
Argentina
Pr. Flaske 498,-
El Enemigo Chardonnay 2013 – El Enemigo betyder fjenden. Vinene er en hyldest til sejren over den indre fjende vi alle har og til de første argentinske vinbønders pionerarbejde. High Altitude wines – vine fra højlandet ved foden af Andesbjergene Vingården ligger i Piedemonte al Sur ved foden af Andesbjergene i Lújan de Cuyo i Mendoza, i hjertet af et af de bedste vinområder i Mendozas højland. Her laver Alejandro Virgil verdensklassevine på druer fra nogle af de højest beliggende vinmarker i verden. Allerede med 2012 årgangen strøg prestige enkeltmarksvinen Aleanna Gran Enemigo Gualtallary Single Vineyard til tops som højst anmeldte argentinske vin i Robert Parker’s The Wine Advocate 2016 med hele 98+ point! Det er på højde med kultvine såsom Château Margaux, Pétrus i Bordeaux, Domaine de la Romanée Conti i Bourgogne og Napa Valley’s Screaming Eagle m.fl.
Argentinsk Dessertvin
Pr. glas 65,-
Catena Semillon Doux 2012 – Catena Sydamerikas bedste vinproducent. Familien Catena kom til Argentina fra Italien i 1898 og Nicola Catena plantede sin første Malbec mark i 1902. Siden voksede familiefirmaet sig til et af Argentinas største. Nicolas Catena overtog ledelsen i 1963, på dette tidspunkt producerede vingården store mængder vin til hjemmemarkedet, og derved skulle det blive i næsten to årtier. Men i 1982 forlod Nicolas Catena, som er professor i økonomi, Argentina for at undervise på Berkeley Universitetet i Californien. Talrige vinbesøg i Napa Valley gav Nicolas inspiration til at få den tanke at han måtte kunne frembringe lige så gode, hvis ikke bedre vine i det Argentinske højland i Mendoza. Pioneren Nicolas Catena. Da Nicolas vendte hjem i slutningen af 1980’erne, gik han straks i gang med at udforske de bedste beliggenheder og mikroklimaer for beplantning af vinmarker, samtidig med at han eksperimenterede med allerede beplantede, meget gamle vinmarker, investerede massivt i nye kælderfaciliteter og importerede de bedste fade fra Frankrig. Nicolas var blandt de første til at se at meget højt beliggende marker (over 1000 m over havets overflade) kan give en helt unik kvalitet. Den moderne Malbec revolution, Oprindeligt var Nicolas ikke overbevist om at Malbec var fremtidens drue i Mendoza, men 15 års omfattende studier og eksperimenter ledte til skabelsen af prestigevinen Catena Alta Malbec i 1994 samt ikonvinen Nicolas Catena Zapata (et blend med hovedsagelig Cabernet Sauvignon) i årgang 1997 og i 2004 lancereredes de 3 Malbec ikonvine Nicasia, Adrianna og Malbec Argentino. Druene til Catenas vine høstes i på de meget højtbeliggende marker og vinficeres på den pyramideformede vingård i Mendoza, hvor man råder over den nyeste state-of-the art teknologi. Ren verdensklasse og value-for-money. Resultaterne har ikke ladet vente længe på sig: Nicolas’ nye vine er ren verdensklasse, og tilmed til at betale, hvis man sammenligner med tilsvarende californiske og franske vine. Ud over de berømte ikonvine og Catean Alta, laves der Catena serien og endelig Alamos, en verdens bedste value-for-money vine. Nicolas Catena overtog ledelsen af familiens vingård i 1963. På dette tidspunkt producerede vingården store mængder ordinær vin til hjemmemarkedet, og derved skulle det blive i næsten to årtier. I 1982 var Nicolas i Californien for at holde foredrag på et universitet. I weekenderne besøgte han gerne de omkringliggende vingårde. Under et sådant besøg gik det op for ham, at det Argentinske højland besad langt større potentiale for at lave topkvalitet end det californiske lavland. Den store forskel var, at de californiske vingårde var teknologisk overlegne. Nicolas Catena vendte hjem og iværksatte omfattende studier af Mendozas mikroklimaer og jordbundsforhold, investerede massivt i nye kælderfaciliteter og importerede skibsfulde af de bedste fade fra Frankrig. Resultatet lod ikke vente længe på sig: Hans nye vine var i ren verdensklasse, og tilmed til at betale. Nicolas Catena hviler ikke på larbærrene. Hvert år lanceres nye vine, nye teknikker, nye druer, nye sensationer. Det som man troede var toppen i går, var blot foden af et bjerg, hvis højde bestemmes af én mand, og det er Nicolas Catena. Semillon Doux er Nicolas Catenas demonstration af, at han også kan matche det bedste af det bedste fra Sauternes. Vinen laves på Semillon- druer fra La Piramide-marken i Mendozas højland. Det foregik ved, at høstarbejderne konstaterede, at druerne var påvirket af botrytis cinerea, den ædle råd, som også kendes fra Sauternes. Catena fik de ædelsøde druer presset for sig, og lod fremstille en gylden nektar af dem. Den ravgyldne vin byder på en indtagende næse af vanille, rosin, abrikos og mineraler. Smagen er som fløjl om tungen, meget sødmefuld, men også forbilledligt frisk, så vinens helhedsindtryk forbliver harmonisk og appetitvækkende.
KÆLDER VIN
Pr. flaske 698,-
”kældervin”,
Særlige vine, som enten skal gemmes yderligere i kælderen eller måske er drikkeklare nu. Det er ofte brugt måde at beskrive disse vine på.Fælles for disse kældervine er, at de som udgangspunkt er kostbare – set i forhold til hverdagsvin.
Vi bruger ordet kældervin som forklaring på vine som vi har specielt udsøgt, som oftes har en særdeles høj kvalitet af smagsoplevelse.
Det vil hovedsageligt være argentinske vine som vi normalt har et limiteret antal af og varmest kan anbefale. Det kan være en eller vi forskellige vine, alt afhænig af hvilke gode vine vi finder.
Denne gang præsenter vi :
Felino Cabernet Sauvignon 2015
En udsøgt Cabernet Sauvignon med krydret og frugtig karakter lavet på håndhøstede druer fra højtliggende vinmarker (804-1071 meter over havets overflade) i Luján de Cuyo og Maipo. Duften er fuld af friske røde bær, urter og nyslået græs suppleret af krydrede noter af sort peber, nellike og kanel samt cedertræ og tobak. I smagen er vinen flot frisk med god syre, bløde tanniner og stor intensitet. En koncentreret men meget velbalanceret vin med en vedholdende eftersmag.
Felino malbec 2015
Felino Malbec er et flot eksempel på Viña Cobos’ stil. Det er en meget ren, fyldig og elegant vin i en flot balance. I glasset fremstår den med en flot magenta (rødviolet) farve, typisk for Malbec, med aromaer af mørke bær og anis. Smagen bringer mindelser om friskplukkede hindbær, blomme og grafit med et hint af ingefær og hvid peber. En kompleks vin, der allerede på dette niveau viser Viña Cobos ekstraordinære klasse.

Kaffe/The

Americano
kr. 28,-
Espresso
kr. 28,-
Doble Espresso
kr. 33,-
Cafe Latte
kr. 38,-
Cafe Latte Dulce
kr. 40,-
Chai latte
kr. 40,-
Capuccino
kr. 38,-
Cotado
kr. 29,-
Leche Y Leche
kr. 45,-
Café ”Casa Argentina”
kr. 45,-
Lille Kande
En speciel økologisk colombiansk kaffe. Perfekt for et selskab af 2 Pers. Serveres i en trykkande.
kr. 49,-
Stor Kande
En speciel økologisk colombiansk kaffe. Perfekt for et selskab af 4-5 Pers. Serveres i en trykkande.
kr. 69,-
Te
kr. 35,-
Varm Kakao
kr. 35,-
Dagen specialkage
kr. 40,-
STRITUS
fernet branca 2 cl
kr. 35,-
Barcadi 2 cl
kr. 35,-
Smirnoff vodka 2 cl
kr. 35,-
El Dorado 12 Years Old Rum 4cl
kr. 90,-
El Dorado 21 Years Old Rum 4 cl
kr. 125,-
Tullamore Whiskey 2cl
kr. 35,-
glenlivet Single Malt 3 cl
kr. 90,-
Jose Cuervo Especial Tequila Silver 2 cl
kr. 45,-
Tanqueray Gin 2 cl
kr. 45,-
Gin Mandaley Blue 2 cl
kr. 35,-
ABK6 VSOP Grand Cru Cognac 4 cl
kr. 90,-
Auroa brasilansk prime Brandy 4 cl
kr. 95,-
Cointreau 2 cl
kr. 40,-
KAFFE med spiritus
Irish Coffe
kr. 85,-
Argentinsk kaffe
kr. 95,-
Carajillo…(La Loca anbefaler denne)
kr. 85,-
Tango Te
kr. 95,-
COCKTAILS
PROSECCO
kr. 60,-
SPRITZER
kr. 65,-
PASSION SPRITZ
kr. 65,-
FRAMBUESA SPRITZ
kr. 65,-
APEROL SPRITZ
kr. 65,-
Pisco Sour
kr. 85,-
Whiskey Sour
kr. 85,-
Cosmopolitan
kr. 85,-
Casa Argentina